Om Gersh

Hva er Gersh.no?

Hele Norges elektronikk- og gadget-mekka! Her finner du totaloversikt over de beste produktene innen elektronikk og dingser fra trygge nettbutikker. Handle fra sofaen, bussen eller jobben – hvorenn det passer deg. Du kan shoppe enkelt fra mobilen, nettbrettet eller PC’en.

Hva koster det?

Ingenting! Vi tjener penger på annonsering av nettbutikkene og vi får en provisjon dersom du handler der – prisene blir uansett ikke høyere for deg, de forblir akkurat de samme for deg som forbruker. Nettbutikkene som gir oss en prosent av salget som takk for hjelpen, til gagn for både deg og butikken. Vår jobb er å sikre at du sparer penger og finner de beste tilbudene, fra trygge og populære nettbutikker.

Hvorfor bruke Gersh?

Fordi du sparer både penger og tid. Shop når det passer deg, og finn det du trenger på en enkel måte. Vi gjør det enklere å gjøre gode kjøp.

Uansett om du skal kjøpe gave til familie, venner eller kjæreste har vi noe som passer til anledningen. Kanskje trenger far et nytt leketøy? Eller mor trenger noe praktisk til hjemmet? Ta en titt og finn masse spennende: PC, mobiler, nettbrett, tilbehør og annet.

Som regel finner du anmeldelser og tester hos selve butikkene, samt oppdatert informasjon om betingelser og frakt m.m.